Όροι & Προϋποθέσεις

H χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.moi-wood.com συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με τους κάτωθι όρους.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Αφοί Μωυσίδη ΕΠΕ, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Oλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου, ανήκουν στην Αφοί Μωυσίδη ΕΠΕ ή σε τρίτα μέρη που νομίμως εκπροσωπούνται. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω όρους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Προσωπικά Δεδομένα

Το moi-wood.com εφαρμόζοντας τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον παρόντα Δικτυακό Τόπο, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μή αληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

Περιορισμός Ευθύνης

Το moi-wood.com έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει. Εξαιτίας, όμως, της φύσης των ξύλινων υλικών κατασκευής των προϊόντων, δύο ίδια μοντέλα δεν μπορούν να είναι απολύτως όμοια μεταξύ τους. Κάποιες ανεπαίσθητες μικροδιαφορές μεταξύ των προϊόντων είναι αναμενόμενες και θα πρέπει να γίνονται αποδεκτές από τον πελάτη.

Ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχετε να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). To moi-wood.com δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα δικτυακό τόπο.

Το moi-wood.com διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς προειδοποίηση.

Ιδιοκτησία - Εμπορικά Σήματα

Το περιεχόμενο του moi-wood.com και το λογότυπο MOI WOOD είναι ιδιοκτησία της εταιρείας Αφοί Μωυσίδη ΕΠΕ και απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε αναδημοσίευση χώρις την γραπτή έγκριση της εταιρίας.

Χρόνος Κατασκευής

Το ξύλο θέλει τον χρόνο του για να διαμορφωθεί και να ξεκουραστεί. Ένας σκελετός έχει πολλά στάδια κατασκευής και όλα απαιτούν μεγάλο βαθμό προσοχής. Για τον λόγο αυτό, ο χρόνος κατασκευής διαμορφώνεται στις 5 με 8 εργάσιμες ημέρες.

Αποστολές Προϊόντων

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

1. Αποστολή στον χώρο σας μέσω courier.

2. Παραλαβή από το κατάστημά μας.

Το κόστος αποστολής βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη και είναι 7 ευρώ.

Τρόποι Πληρωμής

Οι δυνατότητες πληρωμής που υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα moi-wood.com είναι:

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εθνική Τράπεζα
Αριθμός λογαριασμού: 440538-21
Αριθμός ΙΒΑΝ: GR04 0110 3760 0000 3764 4053 821
Δικαιούχος: Αφοί Μωυσίδη ΕΠΕ

2. Πληρωμή μέσω PayPal

Όροι Αλλαγής των Προϊόντων

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφ΄όσον το προιόν είναι άθικτο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές στις περιπτώσεις που τα εμπορεύματα έχουν χρησιμοποιηθεί ή έχει δωθεί λάθος η παραγγελία από τον πελάτη.

Τα έξοδα αποστολής τυχόν επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.